Nyitva tartás hétfő-péntek 08.00-16:00
hu

Általános szerződési feltételek 

Üdvözöljük a honlapunkon, köszönjük megelőlegezett bizalmát!

Általános szerződési feltételekben szereplő iránymutatások 3DCAD Design weboldalon meghirdetett szolgáltatások és áruk megrendelésével kapcsolatos szállítói és vevői jogok és kötelezettségek körét határozzák meg.

Törvényi előírásokban a vásárló, mint fogyasztó szerepel, mely elnevezést vállalkozásunk -ha lehet - elkerül és vevő, vagy vásárló elnevezést használ.


Törvényi szabályokon felül 3DCAD munkatársai mindent elkövetnek, hogy a vásárlói döntéshez megfelelő tájékoztatást adjanak, elkerülve a későbbi bonyodalmakat. Esetleges problémák esetén a hiba pontos feltárásának a célja vezérel, mely tanítást ad abban, hogy tökéletesítsük termékeinket, szolgáltatásainkat. Hiba által okozott költségeket mindig annak a félnek kell állnia, aki a hibát elkövette.

Partnereinkkel történt együttműködésünkből leszűrt tapasztalatok sok esetben már előre figyelmeztetnek bennünket a lehetséges hibákra, ennél fogva a nagyobb rutinunk miatt igyekszünk ügyfeleink eseteleges tapasztalatlanságából adodó hibákat előre kiszűrni, emelve szolgáltatásaink színvonalát és munkánk során létrejövő hozzáadott értékeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Amennyiben a ASzF-kel kapcsolatban észrevétele lenne, kérem jelezze!

üdvözlettel: Borbély Gábor

Kisberény, 2022. január 24.