Nyitva tartás hétfő-péntek 08.00-16:00
hu

Referenciák

Modell 3D nyomtatás: 

Egy kisméretű, 1: 22 méretranyú MV AGUSTA 500 ccm 3 cl makettről kellet egy olyan CAD modellt készíteni, ami nagyítható és 3D nyomtatható.

Tovább:  

Autó hűtőberendezés alkatrész gyártás 

Kereskedelmi forgalomban már nem kapható vagy kifejezetten drága alkatrészek esetében érdemes additív gyártástechnológiában gondolkodni. Ilyen alkatrész lehet például gépjárművek hűtőrendszereinek csatlakozó elemei.

Tovább....

Műszerdoboz tervezés, gyártás

Partnerünk megbízása alapján egy olyan műszerdobozt kellet tervezni és gyártani, melynek ár-érték aránya és minősége belefér a projekt költségvetésébe.

A doboz egy víz elfolyást jelző berendezés elektronikus vezérlő elemeit tartalmazza, mely e-mailban értesíti a tulajdonost, hogy folyik az értékes ívóvíz.

Tovább...

Funkcionális jármű alkatrész újramodellezés

Az idő vasfoga által eldeformálódott 2014-es Harley FXDF Dyna Fat Bob üzemanyagtartály műszerfal fedelének konzolját kellett újramodellezni.

Tovább....

Műanyag autóalkatrész újramodellezése 3D nyomtatáshoz.

Egy Citroen tolató szenzor-házának újra modellezésével bíztak meg bennünket. 

Ez az alkatrész jól példázza, hogy nem minden esetben kell a 3D szkennelés által nyújtott lehetőségeket használni, mivel az alkatrész méretei mérőeszközzel mérhetőek voltak. 

Garantáltam méretpontos metrológiai 3D szkennelés eszközeinek használata a bekerülésük miatt csak magasan hozzá adott értékű termékek esetén rentábilisak. 

Szívesen dogozunk hasonló feladatokon, keressenek bennünket!

BMW 850 E31 üléstakaró műanyag újragyártása

Újragyártást az indokolta, hogy a régi burkolatok elöregedtek, és kereskedelemben nem beszerezhetőek.

tovább....

Hajó műanyag elem gyártása additív technológiával

Motoroshajó hajótest alkatrészének egyik darabja elveszett. Az eredeti alkatrészek hagyományos kompozit lamináló technológiával készültek, melynek jelentős költségét a megfelelő minőségű sablon elkészítése jelenti. Sablon minősége azért fontos, mert a végtermék felületének finomsága a sablon minőségétől függ. 

Épp ilyen esetekre lehet kiváló megoldás az additív gyártás, melynek jelen esetben a következőek a munkafolyamatai:

Tovább...

Vállalati embléma készítése 

Ügyfél kérésnek eleget téve több, dekorációt szolgáló vállati emblémát készítettünk.

Tovább... 

Autó indexbúra újramodellezése

Már nem beszerezhető autó indexbúrát modelleztünk újra az ügyfél kérésére. Mivel a minta méreteinek döntő többsége mérőeszközökkel nem mérhető, méretek és görbületek meghatározására Artec 3D szkennert használtunk. 

Tovább...

Kubota traktor kardán hajtás repedt öntvényfedelének újramodellezése

Feladat olyan CAD modell elkészítése, mely CNC forgácsolással lesz újra gyártva, így ügyelni kellett a pontos modellezésre. Itt is az Artec 3D szkenner segítségét vettük igénybe. 

Tovább...

FÉSZ Zrt. Hotel Fagus felújítás

Feladat tárgya a hotel szobáiban lévő terasz nyílászáró burkolatok egy részének újragyártása, melyre kiválóan alkalmas volt a porágyas additív technológia (MJF). 

Tovább...

Oszlopburkolat, lamináló-szerszám tervezése

Fagus Hotel welness részlegének felújítási feladatai közé tartozott egy speciális igényeket kielégítő kompozit oszlopburkolat elkészítése. 

Tovább...

Hella elektromos kapcsolótábla burkolat újragyártása

Egy kisteherautó hátsó rakodófalát vezérlő elektromos kapcsolótábla burkolatát kellett újra modellezni és gyártani. Gyártás érdekessége, hogy a burkolat mérete nem volt átlagos. A méretek és geometriának meghatározására Artec 3D szkennert használtunk. 

Tovább...

BMW kabrió 3 SERIES E46 WIND DEFLECTOR MOUNT szélterelő tartó csavar-szet, jobbos és balos

Feladat egy olyan csavar újragyártása, mely árban és minőségben jobb mint a bolti, mivel a bolti hamar eltörik. Az Markfoged Onix PA6 CF anyagát választottuk. 

Tovább...

Hangfaltartó újra gyártása

Feladat Jamo hangszórótartó tartó műanyag újratervezése és gyártás. Cél, hogy az eredetinél jobb minőségű és erősebb legyen. CAD modelt a Shapr 3D CAD programjával készítettük el.

Szívesen vállalunk hasonló feladatokat, keressen bennünket bizalommal!


Szil-Bútor Bt. nyílás-záró felújítás

Feladat egy kastély elöregedett nyílászáró díszeinek újramodellezése CNC forgácsolás céljából. A régi kézzel faragott mintákat Artec 3D szkenner segítségével digitalizáltuk és a digitális állományok adatai segítettek az új CAD modellek elkészítésében. 

Tovább...

CNC elektromos vezérlődoboz újragyártása

Felújításra szoruló gépek, berendezések, CNC forgácsológépek burkolat elemeinek újra gyártása. 

Képesek vagyunk hő-, ütés-, UV-, kopás-, égés-, vegyszer álló, lég- és vízzáró, áttetsző, átlátszó, vezetőképe, mágneses, EDS biztonságos alapanyagokból dolgozni. 

Keressen bennünket!

Törött műanyagalkatrészek pótlása

Személyautó vonóhorgára szerelhető kerékpár tartó rögzítőkar újragyártása. 

Célunk, hogy a hibás alkatrész töréseit megvizsgálva és elemezve az általunk újratervezett és gyártott alkatrésznél a hiba már ne fordulhasson elő. 

Termékeinkre és munkánkra minden esetben 1 év gyártói garanciát vállalunk!

Műanyag fogaskerék újragyártása

Szívesen vállaljuk akár autóiparban használt meghibásodott, eltörött fogaskerekek újragyártását.

Sikeres újragyártás feltétele, hogy tájékozódhassunk az alkatrész működési környezetéről és elemezni tudjuk a hiba, törés forrását. Továbbá fontos, hogy az alkatrész befoglaló méreteit pontosan meg tudjuk határozni. 

Hozzá adott értékünk a tapasztalatból merített tudásunk és hogy a munkánkra garanciát vállalunk. 

Keressen bennünket!