Nyitva tartás hétfő-péntek 08.00-16:00
hu

Rólunk

3DCAD Design vállalkozás 2021. évben alakult abból a célból, hogy lehetőséget teremthessen kutatás-fejlesztési célok megvalósítására, prototípus és funkcionális alkatrészek gyártására additív 3D technológiával.  

Jómagam a kötőelemek szakembereként több mint 20 éven keresztül ismerkedhettem az ipar különböző területeivel. Fenti tapasztalatokat összegezve életmód és helyszín váltás után kutatás-fejlesztés területére helyezve a hangsúlyt szűkség mutatkozott olyan technológiára, mely kísérletek lehetőségét megteremti.

Gépgyártás-technológusként felelevenítve a tudásomat kezdtem bele a 3D additív technológia megismerésébe, valamit a hozzá tartozó terméktervezést és modellezést segítő CAD tervező programok elsajátításába.

Vállalkozásunk kiemelt célja a számítógépes tervezés és a 3D technológia, additív gyártástechnológia  minél alaposabb megismertetése. 

Együttműködésünket olyan partnereknek, vállalkozásoknak ajánlom, akiknek fontos a termékfejlesztés és nincs saját szakemberük ezen a területen. Továbbá megoldásokat keresnek meglévő berendezéseik, gépeik esetleges alkatrész utánpótlására, melyben a 3D ipari technológia megoldást nyújthat. Amennyiben olyan feladatot kapunk, ami pillanatnyi képességeinket meghaladja, a nagyobb tapasztalattal rendelkező társainktól kérünk segítséget. Célunk, hogy ügyfeleink témában felmerülő kéréseire megoldást kínáljunk. 

Számítva kölcsönösen előnyös kapcsolatunk kialakulására, 

üdvözlettel

Borbély Gábor

3DCAD Design vállalkozást a Szíriusz Fénye Nonprofit Kutató Fejlesztő Kft üzemelteti. 

CAD modellek